یا لطیف
القابی که معصومین علیهم السلام دارند همه از آسمان وبه اشاره حق متعال می باشد. زهرا یعنی درخشنده ونور دهنده. این نور دادن هیچوقت تعطیل نمیشود.حتی نور دادن نائبه اش:حضرت زینب کبری سلام الله علیها تعطیل بردار نیست.زیرا این افاضه ونور دادن،جزو سنن تکوینیه الهیه است. سنتهای خداوند تعطیل پذیر نیست. البته باید کسی باشد که این انوار را بگیرد وبهره مند شود.گرفتن نور حضرت صدیقه کبری،از طریق عمل به وظیفه ورفتن راهیست که آن حضرت نشان داده است.
فاطمه ،فاطمه نامیده شده است به جهت این که شیعیانش از آتش جدا شده اند.
واگر فطمت(متعدی) باشد معنایش این است که :او شیعیانش را از آتش جدا نموده است. فطام آن دورانی را گویند که بچه را از شیر میگیرند. کسی که دنباله رو حضرت باشد،یقینا اهل نار وجهنم نخواهد بود.
مقام حضرت زهرا (س) مقام عظیمی است که از عقول ما خارج است.هرگاه بر رسول خدا وارد میشد-در تمام عمر، چه کودکی وچه بزرگی بلا استثناء-پیامبر اکرم برخاسته وبه استقبال ایشان میرفتند!
یکی از علماء متعصب اهل تسنن ،آلوسی صاحب تفسیر روح المعانی در تفسیرش می گوید:پیامبر با علم نبوت می دانست که دخترش بعد از وی در دنیا نمی ماند.اگر بنا میشد که زهراء در دنیا بماند،پیامبر او را یکی از پیشوایان قرار می داد ومیفرمود: خذوا کل دینکم عن الزهراء«همه دینتان را از زهراءبگیرید!». یکی از علماء سنی نقل کرده است که:حضرت زینب کبری قران میخواند ودر مطالب عالیه آن گاهی به قران ناطق،امیر المومنین مراجعه میکرد روزی حضرت در ضمن صحبت به دخترش فرمود:
ادامه دارد..........
بخشی از سخنان استاد فاطمی نیا
منبع:نکته ها از گفته ها
کلمات کلیدی: